Abonneren  Inloggen

Drupa 2021, 20 - 30 april

  • dinsdag 20 april
    vrijdag 30 april
  • Messe Düsseldorf, Arena-Straße, 40474

Drupa is de grootste grafische vakbeurs ter wereld. Duizenden bezoekers komen gedurende tien dagen af op het laatste nieuws van leveranciers van grafische productie- en afwerkingsapparatuur. De naam Drupa is een samenvoeging van de beginletters van de Duitse woorden druck en papier.

Het evenement vindt plaats in de Messe in Düsseldorf en beslaat het gehele - reusachtige - complex. De verwachting van de organisatie is een vergelijkbare beurs te realiseren als in 2016. Tijdens de vorige editie van deze beurs - die om de vier jaar plaatsvindt - kwamen ruim 260.000 bezoekers uit de hele wereld (183 landen) naar deze beurs. In de twaalf hallen toonden ruim 1.800 exposanten hun diensten, producten en (werkende) machines. 

Informatie

Locatie
Messe Düsseldorf
Arena-Straße, 40474
Düsseldorf, Duitsland