Abonneren  Inloggen

Virtual.drupa 2021 - 20 t/m 23 april

  • dinsdag 20 april
    vrijdag 23 april

Drupa is de grootste grafische vakbeurs ter wereldmet het laatste nieuws van leveranciers van grafische productie- en afwerkingsapparatuur. Nadat het face-to-face format moest worden afgelast vanwege de corona-pandemie, zal drupa nu virtueel plaatsvinden. De naam Drupa is een samenvoeging van de beginletters van de Duitse woorden druck en papier.

Exhibition Space en Networking Plaza

Het evenement vindt online plaats. Bezoekers van virtual.drupa kunnen via profielen en trefwoorden exposanten vinden om mee in contact te komen. Via showrooms in de Exhibition Space worden de services en producten van bedrijven tentoongesteld. Via het Networking Plaza is het mogelijk voor bezoekers en exposanten om met elkaar in contact te komen en te netwerken.

Conference Area

Naast de showrooms en het Networking Plaza, kunnen bezoekers ook een kijkje nemen in de Conference Area, met onderwerpen uit de drupa Hotspots. Internationaal gerenommeerde sprekers presenteren hier cases, waarbij zij ingaan op de invloed van wereldwijde trends zoals de circulaire economie, duurzaamheid en de verbonden consument op de industrie.