Inloggen

De Groot Drukkerij

De Groot Drukkerij

Met Sublima 170 of 190 onderscheidt u geen rasterpunten meer, zelfs bij zeer sterke vergroting. Waar wij begonnen als een drukkerij in bijbelse boeken, zijn we uitgegroeid tot een van Nederlands vooraanstaande drukkerijen in al het zakelijk en promotioneel drukwerk, naast boekdrukwerk uiteraard.

Klanten zijn onze ambassadeurs

De Groot Drukkerij bv wil u inspireren. Hoe groot of klein een order ook is, de beleving moet volgens ons altijd optimaal zijn. Wij ontzorgen onze klanten en denken met ze mee. Ook wanneer u online bestelt, controleren wij uw order nauwlettend en zullen wij passend adviseren als wij denken dat een alternatieve afwerking beter voor u werkt. Zo ervaart u het gemak van online bestellen, maar niet zonder de gedegen kennis van onze bevlogen medewerkers. Wij brengen de online en offline wereld samen naar een plek waar organisaties graag komen om hun drukwerk te bestellen. Enerzijds omdat zij bekend zijn met onze vlekkeloze kwaliteit, anderzijds omdat wij altijd passende drukwerkoplossingen bieden: van grootformaat drukwerk tot bijzondere afwerkingen.

Geschiedenis tot nu

Drukken zit in ons DNA. Drukkerij De Groot is immers al ruim 50 jaar een bekende aan de Goudriaan. We startten ooit met theologische boeken en streekromans en groeiden van daar uit tot een fullservice drukkerij voor zakelijke partners. We zijn er voor stichting tot multinational en we houden rekening met alle specifieke wensen. We bieden uniek grootformaat drukwerk van maximaal 104 bij 144 centimeter, standaard tot zeer exclusief drukwerk voor een scherpe prijs, maar zonder ooit aan kwaliteit in te leveren. Wat u ook wilt drukken: wij drukken het groots. 

grootsgedrukt.nl
Zuidzijde 131-133
2977 XE Goudriaan
+31 (0)18 - 358 33 33

Drukkerij De Groot is een familiebedrijf dat al ruim 50 jaar staat voor kwaliteit en topservice. Ondanks onze lange geschiedenis staat innovatie hoog in het vaandel. Zo ondernemen we duurzaam en milieuvriendelijk. Uiteraard waarderen wij het ambacht, maar staat dat ons niet in de weg nieuwe, snellere of betere persen aan te schaffen zoals de KBA Rapida 106, die tot 18.000 vellen per uur kan afdrukken.

Neem contact op

Aanmelden als leverancier

Uw bedrijf laten opvallen via een mooie pagina in de leveranciersindex? Lees er alles over en neem vervolgens contact met ons op!

Nu aanmelden