Inloggen

Letas Stickerservice

Letas Stickerservice

Onze klanten zijn in tal van branches actief: van brandbeveiligingsbedrijven, reclamebureaus, makelaardijen, de medische sector en de grafische sector tot inbraakbeveiliging, cosmetica en de industrie. De nadruk is in de loop der jaren komen te liggen op de stickervoorziening van de brandbeveiligingsbranche, waarbij wij voortdurend inspelen op de veranderende eisen op REOB-gebied.

www.letas.nl
C.Frehenstraat 53
6374 EK Landgraaf
045 - 531 25 80

Letas Stickerservice is een onderdeel van Drukkerij Ernes en kan bogen op meer dan 55 jaar ervaring in de grafische branche. Vanuit het Limburgse Landgraaf produceren wij stickers, labels, etiketten en diverse andere soorten drukwerk en leveren dat door heel Nederland.

Neem contact op

Aanmelden als leverancier

Uw bedrijf laten opvallen via een mooie pagina in de leveranciersindex? Lees er alles over en neem vervolgens contact met ons op!

Nu aanmelden