Inloggen

McTrade - Graphic Arts Machinery

McTrade - Graphic Arts Machinery

Wij (ver-)kopen gebruikte grafische machines van de merken Sakurai, Komori, Mitsubishi, Ryobi, Shinohara, Heidelberg, MAN Roland, Polar, Stahl, GUK, Horizon, Morgana, Nagel, Ideal, Uchida en Wohlenberg. Ook hebben wij ervaring met speciaalmachines. Wij kunnen u helpen bij uw oriëntatie op investeringen en het bijbehorende onderzoek voor u uit handen nemen. Verder regelen wij machineverhuizingen en kunnen wij het reconditioneren van machines voor u verzorgen. Indien u vragen heeft, dan vernemen wij deze graag. 
www.mctrade.nl
Vennootstraat 4a
5804 CN Venray
+31 (0)47 - 857 11 05

Bij McTrade hebben wij bijna 35 jaar ervaring met betrekking tot nieuwe en gebruikte grafische machines.

Neem contact op

Aanmelden als leverancier

Uw bedrijf laten opvallen via een mooie pagina in de leveranciersindex? Lees er alles over en neem vervolgens contact met ons op!

Nu aanmelden