Inloggen

SR-International

SR-International

Vanwege haar jarenlange ergvaring is SR International een van de leidende internationale dealers in gebruikte drukmachines en gebruikte boekbindmachines. Onder de gevoerde merken bevinden zich bijvoorbeeld Heidelberg, MAN Roland, KBA, Komori, MBO, Muller Martini, Stahl, Polar, enzovoort. Wij zoeken net zolang totdat wij de voor u meest geschikte machine hebben gevonden. U krijgt daarbij in korte tijd de offerte en alle relevante gegevens.  

 

www.sr-international.eu
Randweg 10
8061 RW Hasselt
+31 (0)20 - 893 22 74

SR International is wereldwijd actief als groothandel in gebruikte grafische machines. Het bedrijf van directeur Paul Spakman en Wim van Rijswijk is in 1999 ontstaan en gevestigd in Hasselt (Overijssel).

Neem contact op

Aanmelden als leverancier

Uw bedrijf laten opvallen via een mooie pagina in de leveranciersindex? Lees er alles over en neem vervolgens contact met ons op!

Nu aanmelden