Inloggen

Stepa

Stepa

Stepa is onderdeel van de Brupak Groep. Alle ondernemingen van de Brupak groep volgen dezelfde filosofie en hebben allemaal een platte organisatie. De kracht van de samenwerking binnen Brupak zorgt voor een efficiënte kostenopbouw. De investeringen in administratieve systemen worden gedeeld; dit geldt ook voor de kennis op dat vlak. Een ander voordeel van deze opzet is de uitwisselbaarheid van personeel, zodat wij snel en trefzeker kunnen reageren. Al met al zijn wij een jonge organisatie met een grote historie. Door continu te investeren in ons machinepark en personeel realiseren wij een hoge kwaliteit en servicegraad tegen een efficiënte prijs.

www.stepa.nl
industrieweg 6c
1566 JP Assendelft
+31 (0)75 - 640 74 22

Stepa biedt als specialist op het gebied van afwerking een veelzijdig pakket: van het monteren en vullen van displays tot en met het postklaar maken van mailings. Of het nu gaat om in- en ompakken, krimpen en sealen of snijden, vergaren, banderen: uw reclame-uiting of product krijgt bij Stepa de finishing touch. Het bedrijf is gevestigd in Assendelft, nabij Amsterdam.

Neem contact op

Aanmelden als leverancier

Uw bedrijf laten opvallen via een mooie pagina in de leveranciersindex? Lees er alles over en neem vervolgens contact met ons op!

Nu aanmelden