Terug naar overzicht

Whitepaper

Whitepaper

Meer aandacht dankzij combinatie folder en out of home

Uit onderzoek van folderverspreider Spotta blijkt dat het toevoegen van een folderverspreiding voorafgaand aan een out of home campagne, de aandachtswaarde en persoonlijke relevantie verhoogt. Ook valt het product 28,3% meer op in het winkelschap.

De consument vindt het product persoonlijk relevanter als hij de reclame-uiting in de folder en op out of home heeft gezien. De toevoeging van een folder aan de out of home campagne zorgt ervoor dat het product in het winkelschap 21,5% sneller opvalt bij de consument dan bij alleen een out of home campagne. Het effect is nog sterker bij de volgorde van de folder gevolgd door de out of home. Deze volgorde verhoogt de stopping power van het product in de winkel met maar liefst 28,3%.

Download direct de whitepaper

Nu downloaden