Terug naar overzicht

Premium artikel Verpakken

'HP is de grootste start-up ter wereld'

In 2016 was HP de grootste exposant op de Drupa, vers losgekoppeld van Hewlett Packard Company. Managing director Rob Idink van HP Nederland vertelt enthousiast over het loskoppelen, de transformatiereis en de groei van print in het enorme HP-portfolio.

  • 1 aug 2018

Voor wie het destijds niet meekreeg: HP Inc. (HP) en Hewlett Packard Enterprise (HPE) zijn sinds november 2015 aparte bedrijven. Begin 2015 besloot de toenmalige top van de Amerikaanse beursgenoteerde onderneming Hewlett Packard Company tot splitsing. ‘Wereldwijd waren we actief in 170 landen, hadden we bijna 120 miljard dollar omzet en meer dan 300.000 medewerkers’, schetst Idink. ‘We kregen tien maanden voor de splitsing.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!