Terug naar overzicht

Premium artikel Print

Drukkerij robstolk scoort met nieuw kleurproduct: Extended Full Colour

?Als drukker wil je je onderscheiden?, zegt Freek Kuin, creatief directeur van robstolk in Amsterdam. ?Wij doen het door te innoveren, zodat we steeds een nieuwe kwaliteitsslag kunnen maken.? Met Extended Full Colour heeft robstolk een product in huis waarmee op ongestreken papier een intense kleurkracht gerealiseerd wordt. Ontwerpers en uitgevers lopen ermee weg.

  • 9 okt 2018

Freek Kuin is net terug van een bezoek aan Zwitserland waar hij een binderij en een papierfabrikant bezocht. ‘Moet je kijken! Dat bedrijf handelt alleen in speciale, niet-grafische papieren. Spul waarin je witlof verpakt, worst, vis en instrumenten. Ik was opeens helemaal wakker, want zulke papieren vind je doorgaans niet in drukkerijen als de onze. Wel in de verpakkingsindustrie. Maar dat betekent niet dat wij er niet ook wat mee kunnen.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!