Abonneren  Inloggen

Hexspoor E-fulfilment wint FD Gazellen Award 2018

19 oktober 2018

Het in Boxtel gevestigde Hexspoor e-fulfilment wint een prestigieuze FD Gazellen Award 2018 en behoort hiermee tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. ?Een mooie opsteker in een bewogen jaar?, aldus directeur Silvan Hexspoor, doelend op het stoppen met de binderij-activiteiten begin dit jaar.

Desondanks zit het bedrijf ‘nog met een stevige voet in de grafische industrie’, aldus Hexspoor. ‘Denk daarbij aan onze core business: opslag en distributie van (grafische) producten en ondersteunend daaraan o.a. dm mailings, krimpen, sealen, assemblage van kits, en het samenstellen van welkomstpakketten.’

Uit het bericht
De FD Gazellen, een initiatief van Het Financieele Dagblad, staan in het teken van ondernemershelden. Bedrijven die de afgelopen drie jaar een bovengemiddelde groei hebben laten zien, financieel gezond zijn en over uitmuntend en innovatief ondernemerschap beschikken komen in aanmerking.
Susanne Bolck, general manager: ‘Voor het eerst meedoen en meteen een award winnen is supergaaf! Het is een groot compliment voor het hele team. Door een mix van slimme technologie en persoonlijke aandacht willen wij verder uitgroeien tot het beste fullservice fulfilment bedrijf van Nederland met de hoogste klanttevredenheid. Dit bevestigt dat we op de goede weg zijn. We zijn dan ook erg trots op deze prijs!’
Hexspoor E-fulfilment is genomineerd voor de regio Zuid-Nederland (provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg). De hoofdprijzen van de FD Gazellen Awards zullen per regio worden uitgereikt op 8 november 2018 in het Evoluon in Eindhoven.