Abonneren  Inloggen

Greetz lanceert gepersonaliseerd cadeaupapier

25 oktober 2018

Greetz, het online platform voor persoonlijke verrassingen, biedt voortaan de mogelijkheid om zelfgemaakt cadeaupapier te bestellen. Klanten kunnen bijvoorbeeld een naam of foto te plaatsen op het cadeaupapier.

Uit het persbericht
Of het nu gaat om een boeket voor de jarige jet, een boek voor de zieke, een verrassing voor de kersverse mama of een zakelijke attentie, voor elk moment heeft Greetz passend cadeaupapier ontwikkeld waarop de verzender een naam of mooie foto kan plaatsen. De echte creatieveling kan zelfs een compleet eigen design maken. Zo wordt elk cadeautje een extra unieke en persoonlijke verrassing.  

Samenwerking met HP

Voor de totstandkoming van deze unieke propositie is Greetz een samenwerking met HP Inc. aangegaan. Deze samenwerking heeft ertoe geleid dat de online verraspartij per bestelling een uniek design kan printen ter grootte van het benodigde formaat cadeaupapier. Zo hoeft er niets gesneden te worden en wordt er per order on-demand gewerkt. De HP-PageWide XL 5000 printers kunnen zowel waterdicht cadeaupapier voor boeketten bedrukken als cadeaupapier voor cadeautjes.

De uiterlijke besteltijd van Greetz voor bezorging de volgende dag blijft 22:00 uur, ook met gepersonaliseerd cadeaupapier.