Abonneren  Inloggen

Open avond bij Geostick voor mbo-ers

25 oktober 2018

Op donderdag 1 november houdt Geostick een open avond voor geïnteresseerden in de grafimedia-branche. De open avond is gericht op huidige en toekomstige mbo-studenten die zich oriënteren op een combinatie van werken en leren in de functie van grafisch operator.

Deze open avond van 19.30 tot 21.00 uur richt zich op jonge mensen van 17 tot 27 jaar die interesse hebben in leren en werken in de grafimedia-branche als grafisch operator. Tijdens de open avond bij Geostick kunnen bezoekers kennismaken met het vakgebied en de werkomgeving. Medewerkers van Geostick vertellen over het bedrijf en over de werkzaamheden. Daarnaast wordt informatie gegeven over de opleiding tot grafisch operator. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen en om advies te krijgen. ?

Bij de organisatie zijn ook het GOC en Goflex betrokken. GOC is een kennisinstituut in de grafimedia-branche en Goflex is een opleidingsbedrijf in de techniek. Goflex Young Professionals meldde op rtvrondevenen.nl dat er bij opdrachtgevers in de grafimedia-branche, waaronder Geostick, een grote vraag heerst naar vakbekwame (toekomstige) grafisch operators.

De open avond vindt plaats van 19:30 tot 21:00 uur bij Geostick in Uithoorn aan de Amsterdamseweg 26. Aanmelden voor de open avond kan tot 31 oktober a.s. per e-mail via emeulendijk@goflex.nl of via mpels@geostick.nl.