Abonneren  Inloggen

Gouden FD Gazelle voor Probo

19 november 2018

Probo heeft een gouden FD Gazelle Award in ontvangst genomen. Hiermee behoort het bedrijf voor het vijfde jaar op een rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Uit het persbericht
De FD Gazellen zijn een initiatief van het Financieele Dagblad. Tijdens de feestelijke bijeenkomst van regio noord werden de FD Gazellen awards 2018 aan de winnaars uitgereikt. Daarnaast kregen de snelste groeiers een gouden, een zilveren en een bronzen FD Gazelle in de categorie klein (omzet € 250.000 tot € 2.000.000), middelgroot (omzet € 2.000.000 tot € 10.000.000) en groot (omzet boven de €10.000.000).
Bedrijven die de afgelopen drie jaar ononderbroken een omzetgroei van minimaal 20% hebben gehaald, winnen een FD Gazelle Award. Andere eisen om voor de prijs in aanmerking te komen, zijn onder andere een omzet van minimaal € 250.000 in het eerste jaar en een positief netto resultaat in het laatste jaar.

Over Probo
Probo is de logistieke dienstverlener die exclusief print voor resellers in de creatieve branche. Hiervoor combineren ze 100% e-commerce als gebruiksvriendelijke webshop voor printproducten met innovatieve maakindustrie. Met 300 medewerkers is Probo daarbij een grote werkgever in Dokkum. Naast het grootste assortiment innovatieve printproducten, helpt Probo resellers onder andere verder met gratis templates, mock-ups, een kennisbank en evenementen. Met deze verkooptools en services kunnen resellers hun klanten keer op keer verrassen.