Abonneren  Inloggen

Hillenaar over out-of-home reclame: 'Analoog blijft nog lang heel groot'

21 november 2018
Premium

Jeroen Hillenaar ziet "print" nog lang domineren in out-of-home reclame, hoewel hij "digitaal" uiteindelijk snel ziet groeien. Dat vertelt de ceo en oprichter van het snelgroeiende Hillenaar Outdoor: ‘De grote buitenreclame-exploitanten zijn een beetje ingeslapen.’

Hillenaar Outdoor richt zich op de exploitatie van buitenreclame zoals reclamemasten langs de snelweg en abri’s in bushokjes. Jeroen Hillenaar begon in 1990 met Hillenaar Outdoor Advertising, dat ruim tien jaar later naar een Amerikaans bedrijf ging. In 2017 pakte hij zijn oude liefde voor out-of-home weer op. Hij hoopt binnen vijf jaar de top-3 van de Nederlandse buitenreclamebedrijven binnen te stormen, niet in de laatste plaats dankzij hooggekwalificeerde talenten die zich be


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren