Abonneren  Inloggen

Open Huis Amstel Graphics: 20 & 21 maart

12 maart 2019

Op 20 en 21 maart organiseert Amstel Graphics in de showroom in Amstelveen een Open Huis. Tijdens het “Profitable Finishing” evenement laat Amstel Graphics de binderij van de toekomst zien. Vooral de verregaande automatisering in finishing is een belangrijk thema. 

Amstel Graphics demonsteert verschillende concrete voorbeelden van geïntegreerde automatiserings- en robotiseringstoepassingen in zowel Horizon- als Hunkelersystemen. Het Open Huis is tevens een uitgelezen mogelijkheid om met specialisten van het bedrijf te sparren over efficiencyverbeteringen en inspiratie op te doen over slimme oplossingen die een hogere productiviteit opleveren.

Inschrijven verplicht vanwege grote belangstelling 
De openingstijden van het Amstel Graphics Open Huis zijn op woensdag 20 maart van 10.00 tot 20.00 uur en op donderdag van 10:00 tot 17:00 uur. Inschrijven is verplicht en kan via www.profitablefinishing.nl

Over Amstel Graphics
Amstel Graphics is een totaaldienstverlener van pre- en afterprint oplossingen. Het bedrijf vertegenwoordigt een breed scala aan gerenommeerde merken en systemen, die in verschillende productieomgevingen in de grafische, print- en verpakkingsindustrie worden gebruikt. Naast verkoop en onderhoud is de inbreng van kennis en ervaring een belangrijk kenmerk van Amstel Graphics. Er werken twintig mensen bij de onderneming uit Amstelveen.

Meer informatie: http://www.amstelgraphics.com