Abonneren  Inloggen

Wordt Simian de eerste Landa Nano-locatie in de Benelux?

13 mei 2019
Premium

Simian, moeder van de internetmerken Drukland, Flyerzone en Reclameland wordt in één klap bijna vier keer zo groot. Directeur/eigenaar Wouter Haan laat naast de huidige 10.000 vierkante meter in het Groningse Westerbroek een polder van 25.000 vierkante meter bebouwen. Wat gebeurt daar?

Het internetdruk-avontuur van Simian-eigenaar Wouter Haan begon ruim twaalf jaar terug op een bovenverdieping van een warenhuis. De onderneming groeide gestaag en verhuisde naar een bedrijfspand in Roden met eigen persen. En het is nog maar drie jaar geleden dat Simian, dat toen alleen nog onder de internetmerken  Drukland,


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren