Terug naar overzicht

Print

Prindustry organiseert relatiedag met web2print sessies

Op 19 september organiseert Prindustry in de Evenementenhal in Gorinchem het Connect Event. Deze informele relatiedag is bedoeld voor iedereen met interesse in online print.

  • 18 jul 2019

Naast de ‘offline’ marktplaats met diverse leveranciers van drukwerkproducten biedt Prindustry ook een aantal sessies over online print. Op de marktplaats kan de bezoeker buurten bij de kraampjes van onder meer Probo, Cartim Print, Flyeralarm, Hofprint Etiketten, Dortland en Van Beem, Intervlag, Ballondrukkerij, Inpromo, Print.com, Control Media, Dataline/Multipress, UNIQ Drukwerk, PitchPrint, Di-Jet, Postermen.

De eerste workshopsessie start om 11.30 uur over Google Analytics en de laatste is om 16.00 uur over het onderwerp WhiteLabelShop backend. Daartussen kunnen bezoekers naar workshops als prijsvergelijkingstool Print Connector, Brandportal als klantportal met drukwerk, online editor PitchPrint, online editor CHILI Publish, designtool SiteBuilder en online marketing: Google AdWords.  

Naast het workshopprogramma zijn er presentaties over trends in online print. De namen die al bekend zijn: het team van PitchPrint uit Zuid-Afrika over hun online editor, Wouter Haan over de groei van Simian, Jos Steutelings van het VIGC over online print als extra verkoopkanaal, Ramon van Wingerden over de ontwikkelingen van Prindustry en in debat met Wouter Haan over hun verschillende visies op online print, onder leiding van Peter Luit van Printmedianieuws.