Abonneren  Inloggen

Printjesdag

17 september 2019
Premium

Juist in deze periode van digitalisering, individualisering en fake(news) blijkt print van nationaal belang. Net als water. Daarom verdient dit communicatie- en informatiemiddel aandacht. Via onze mooie titel PRINTmatters ondersteunen we die waarde dagelijks. Zo ook met de prachtige papieren ‘veredelings’-editie die vanaf vandaag bij abonnees op de mat valt. Elke keer weer een feestje. Deze keer inclusief een door hoofdredacteur Robbert Delfos opgetekende printrede.

‘Leden van de Printsectoren-Generaal, In het printjaar dat voor ons ligt staan weer grote gebeurtenissen op de rol. Denk aan "de leukste woensdag van het jaar", ofwel de Vakdag Print & Sign in Nieuwegein op 5 februari; de signbeurs Fespa in Madrid eind maart 2020, de Interpack in Düsseldorf in mei 2020 en in dezelfde plaats, zo ongeveer in de zomervakantie, de drupa. Daar zie je de enorme verandering die printsectoren ondergaan. Digitalisering


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren