Terug naar overzicht

Premium artikel Print

Met wie zoekt KVGO samenwerking?

Zo'n 80 man, waarvan zo’n 60 grafische ondernemers, kwam bijeen tijdens KVGO Live. Leuke en informatieve sprekers maakten de informele en opvallend ontspannen bijeenkomst tot een inspirerend geheel. Het KVGO zet intensief in op samenwerking met aanpalende verenigingen, waarvan een aantal vertegenwoordigers in de zaal zat.

  • 14 nov 2019

KVGO Live op 13 november werd georganiseerd door het KVGO, de branchevereniging voor grafimediabedrijven in Nederland. Dit verbond telt een kleine 800 leden waarvan een klein deel in de auto stapte om het feestje bij te wonen. Voor de bijeenkomst was een leuke locatie gevonden, Fort Altena bij Werkendam. Naast praatjes van KVGO betrokkenen waren een viertal externe sprekers ingehuurd om het middag programma inhoud te geven.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!