Terug naar overzicht

Premium artikel Verpakken

Snelle actie van werkgever afgestraft

Ondernemers moeten snel kunnen handelen om zich aan te passen aan gewijzigde omstandigheden. Maar je kunt ook té snel handelen. Dat ondervond een ondernemer in het zuiden van het land. Onderstaande column is geschreven door Margreeth Colenbrander van het Dienstencentrum. Zij publiceert elke editie van de papieren PRINTmatters een juridische column. Bij deze digitaal.

  • 19 nov 2019

Het loopt niet lekker in zijn bedrijf; de financiële positie is zorgelijk en hij trekt een nieuwe bedrijfsleider aan. Deze start zijn werkzaamheden op 4 februari, maar wordt op 13 februari alweer ontslagen. De zaak komt voor de rechter. De medewerker had een halfjaarcontract zonder proeftijd en vordert loon tot de oorspronkelijke einddatum.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!