Terug naar overzicht

Verpakken

Van Eerd nu koninklijk

Drukkerij Van Eerd in Tilburg mag zich voortaan koninklijk noemen. Burgemeester Theo Weterings reikte op 29 november het predicaat uit tijdens de viering van het 100-jarig bestaan van het bedrijf.

  • 2 dec 2019

Het in 1919 gestarte bedrijf Van Eerd is gespecialiseerd in het drukken van verpakkingen voor de farmaceutische industrie. Directeur Roel van Eerd over de bekroning: ‘Deze eretitel betekent veel voor ons. Het is een bekroning op het werk van iedereen die zich inzet of heeft ingezet voor Van Eerd en we zijn er bijzonder trots op dat het Predicaat Koninklijk aan ons is toegekend.’

Specials

Van Eerd produceert met 128 man verpakkingen voor de farmaceutische en aanverwante industrie in de meest verschillende uitvoeringen. Van een eenvoudig langsnaad doosje tot een gecompliceerde doos met een interieur of ander binnenwerk, al dan niet voorzien van braille en/of een label. Het basismateriaal is duplex karton. Daarnaast biedt de onderneming gerelateerde specials aan, zoals het aanbrengen van labels op doosjes, vouwdozen met meer kamers en verpakkingen, ontwikkeld door Locked4Kids, die niet door kinderen te openen zijn.