Abonneren  Inloggen

Nu al inschrijven voor de Vakdag Print & Sign 2020

11 december 2019

De zevende editie van de Vakdag Print & Sign belooft weer een mooi netwerkevent te worden. De ‘leukste woensdag van het jaar’ met beursvloer en netwerkplein vindt plaats op 5 februari 2020 in het NBC in Nieuwgein. Het sprekersprogramma biedt veel informatieve én spannende items. Mis deze dag niet. Reserveer snel een plaats op vakdagprintensign.nl.

Spannende presentaties zoals die van Wouter Haan over de inhoud van de ‘Simian-polder’, de persoon ‘onder embargo’ en autorace-specialist Robert Doornbos zorgen voor spektakel. De Vakdag Print & Sign 2020 biedt gelegenheid om in informele sfeer informatie en relaties te vergaren, wat helpt de stappen te zetten naar een meer zekere toekomst. Het leuke van deze ‘Dag’ is de mix van presentaties en beursvloer met een fijn netwerkplein. Je kiest je eigen sessies uit en andere momenten gebruik je om op een kijkje te nemen bij de innovaties van onze partners op de stands. Tussendoor schud je de handen van bekenden en uiteraard nieuwe relaties. Voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd met lunch, borrel en een afsluitend food festival. Ook dit jaar hopen wij weer meer dan duizend beslissers uit de print- & sign-industrie te mogen verwelkomen.

Landa Nano-primeur op de Vakdag
Maar wat te denken van de primeur voor Nederland met Landa? Een specialist van Landa Nanography legt uit wat nanotechnologie inhoudt om dat vervolgens toe te spitsen op print. Wil je het machinepark veel efficiënter laten draaien? Ook daarop wordt tijdens een parallelsessie antwoord gegeven. En natuurlijk wil je een futureproof personeelsbestand. Ook daarover kun je tijdens een sessie tips krijgen, inclusief tips over het vergaren van subsidies.

Drie parallelsessies over sign
Peter Buttiens, directeur van Esma, een organisatie die zich bezighoudt met zaken als printed electronics en industrieel printen, vertelt over de kansen die printed electronics biedt aan sign. Denk daarbij aan lichtgevende vlaggen, interactief point of sales materiaal en idem floordisplay signalering.
Dirk Vorstenbosch, directeur van SaniMood is een enthousiaste spreker die zijn verdienmodel, waarvan sign een belangrijk onderdeel is, met prachtige cases onderbouwt. Een van de voorbeelden is de aanpak van alle sanitaire ruimtes op vliegveld Eindhoven.
Fotograaf Julius Rooymans houdt een gepassioneerd verhaal over project Nachtwacht360 en alles wat er bij de fotografische reproductie van Rembrandts meesterwerk op ware grootte kwam kijken, zoals van het vinden van look-a-likes tot de reconstructie van de kleding, de wapens en zelfs de houding van het hondje.  

Schrijf nu alvast in voor deze 'leukste woensdag van het jaar'!