Terug naar overzicht

Print

Onduidelijkheid over Gianotten

Al voor het weekend bereikte ons via informele kanalen het bericht dat Gianotten Printed Media in Tilburg de deuren gesloten had. Tijdens het weekend gingen de geruchten door. Vandaag blijkt het bedrijf onbereikbaar voor een formele reactie.

  • 13 jan 2020

Bij de ruim veertig man tellende drukkerij hangt volgens bronnen een briefje op de deur dat het bedrijf gesloten is. Een reeks telefoontjes naar het algemene nummer, de 06-nummers van de huidige directie en andere medewerkers en zelfs een voormalig directeur levert niks op. Of je krijgt een antwoordapparaat waar gemeld wordt dat het bedrijf gesloten is, of een voicemail-mogelijkheid, waarop niet wordt teruggebeld. Er is duidelijk iets ernstigs aan de hand bij de onderneming die vorig jaar nog het 100-jarig bestaan vierde. Zodra er meer bekend is, melden wij dat.