Abonneren  Inloggen

Grafisch Huis van Mameren gaat verhuizen

18 februari 2020

Grafisch Huis van Mameren verhuist de productie binnenkort van hartje binnenstad naar een nieuwe hotspot voor bedrijven in Nijmegen. Het aloude full- servicebedrijf in communicatie, sign, print en textiel opent medio april in het hagelnieuwe bedrijfsverzamelgebouw Dock North 024 op de Cargadoorweg in Nijmegen.

De naam Van Mameren is een begrip in Nijmegen. Volgens de overlevering bestaat het bedrijf meer dan honderd jaar. De productie verhuist naar een nieuw bedrijfsverzamelgebouw, maar voor Van Mameren blijft een baliefunctie behouden. De particuliere klant of ZZP- er blijft dan ook van harte welkom, alleen gebeurt het printen dan elders.

Ook sign en kleding

De drukkerij en copyshop van toen is uitgegroeid tot een modern bedrijf in het digitale tijdperk. Van Mameren produceert vooral voor bedrijven, zakelijk druk- en printwerk en signproducten. Ook het bedrukken van bedrijfs-, sport en evenementen kleding hoort tot het aanbod. ‘Met cross-mediale oplossingen lopen wij voorop op anderen,’ zegt Ron Bäumler, directeur en eigenaar van Grafisch Huis van Mameren.

Kranten DeBoK en DeStieR

Vanuit de nevenvestiging in Boxmeer werkt een team van medewerkers aan twee huis-aan-huiskranten. Tweewekelijks verschijnen DeBoK in gemeenten Boxmeer en Sint Anthonis en DeStieR in de gemeente Cuijk. Een succesverhaal, dat ruim drie jaar geleden begon. Met de verhuizing naar de Cargadoorweg slaat Grafisch Huis van Mameren nieuwe wegen in. ‘Wij hebben hier alles onder één dak,’ aldus Bäumler. ‘Zoek je iets met media, dan moet je bij ons zijn.’