Inloggen

MullerVisual en Quantes voegen productie samen en creëren Quality Print Factory

14 april 2020

De drukkerijen MullerVisual in Mijdrecht en Quantes in Rijswijk hebben besloten de drukwerkproductie en afwerking samen te brengen in het pand van MullerVisual in Mijdrecht. De ondernemingen creëren een zogenoemde ‘Quality Print Factory’ die in de toekomst ook als hub voor andere drukkerijen en grafische bedrijven kan dienen.

Uit het bericht:
Een aantal maanden geleden zijn Quantes en MullerVisual samen gaan bouwen aan het sterkste grafische bedrijf van Nederland. Om de focus door te zetten en een grote stap te maken in de efficiency en mogelijkheden, zal per volgende week de drukwerkproductie en afwerking van Quantes en MullerVisual worden samengevoegd in Mijdrecht. Hiermee zorgen zij voor een ‘top-of-the-bill’ drukwerkfabriek met focus op kwaliteit en duurzaamheid. Een mooie stap voorwaarts voor de communicatiegroep voor (digital)print, offset, signing en volledige marketing en IT projecten van A tot Z.

Locaties Mijdrecht en Rijswijk

Voor klanten komen er meer mogelijkheden en blijft het contact hetzelfde. De twee bedrijven blijven werken vanuit dezelfde locaties in Rijswijk en Mijdrecht en iedereen houdt dezelfde contactpersonen. De samenvoeging van de productiefaciliteiten van Quantes en MullerVisual zorgt voor een Quality Print Factory met nog meer onderscheidende mogelijkheden met kwaliteit voorop.

Albelli, Jaarbeurs en Landal GreenParks

Quantes heeft in Rijswijk de afgelopen jaren succesvol gebouwd aan een brede communicatiegroep. Van advies, concept, design en creatie tot productie van drukwerk, beursstands, merchandise en IT oplossingen in binnen- en buitenland. Zo werken zij aan marketing brede projecten voor klanten als Jaarbeurs, Landal GreenParks en Albelli. Richting de toekomst gaan zij nog verder uitbreiden in marketing advies, creatie en IT oplossingen voor mooie projecten en sterke uitingen.

Print hub voor andere drukkerijen en grafische bedrijven

De Quality Print Factory van Quantes en MullerVisual dient in de toekomst ook als hub voor andere drukkerijen en grafische bedrijven. Zeker met de ervaring in IT oplossingen op dit vlak, gaan hier mooie samenwerkingen uit voort komen. Door het streven naar efficiency, extreem hoge kwaliteit en duurzaamheid, levert dit in de toekomst voordelen op voor grafisch Nederland en hun klanten. 

Interessant om samen de mogelijkheden door te nemen? Of heb je verdere vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht? Contact ons gerust, we staan je graag te woord! 

Vanuit MullerVisual:
Sander Muller, sander.muller@mullervisual.nl of bel 06 506 579 01
Sander van Hulssen, sander.van.hulssen@mullervisual.nl of bel 06 512 166 07

Vanuit Quantes:
Pieter Vonk, pieter@quantes.nl of bel 06 420 439 14
Willem-Bas Hess, willembas@quantes.nl of bel 06 234 024 82