Abonneren  Inloggen

Multicopy in actie voor lokale mkb-bedrijven

20 mei 2020

De coronacrisis treft ons allemaal, maar vooral de lokale mkb-bedrijven hebben het zwaar. Restaurants moesten hun deuren sluiten en winkeliers zien hun omzet dalen.  Multicopy The Communication Company steekt lokale ondernemers in Nederland daarom een helpende hand toe met de campagne ‘Koop om de hoek’,

Annette Dales, algemeen directeur Multicopy The Communication Company: “Met ‘Koop om de hoek’ roepen we iedereen op om lokale ondernemers te ondersteunen. We hopen dat zij hierdoor hun geld niet besteden aan de grote (internationale) webshops, maar hun aankopen doen bij de bakker, slager of kledingwinkel in de buurt. Zo kan iedereen zijn of haar steentje bijdragen om lokale ondernemers overeind te houden in deze moeilijke tijd.”

Gratis actiemateriaal

Annette Dales: “Om deze campagne kracht bij te zetten, verstrekken wij alle ondernemers gratis communicatiematerialen. Denk aan gratis posters, raamstickers en flyers, waarmee zij iedereen dus kunnen oproepen om vooral bij lokale ondernemers te kopen. De posters en social media afbeeldingen kunnen ze ook met hun eigen foto bestellen. Daarmee wordt de communicatie nog krachtiger en effectiever, want dan wordt het gezicht van de mensen achter deze bedrijven heel zichtbaar. Mensen van vlees en bloed die hard hebben gewerkt om hun bedrijf op te bouwen en knokken voor hun toekomst.”

Bestelsite

De materialen kunnen kosteloos besteld worden via de speciale bestelsite.