Terug naar overzicht

Verpakken
Mensen aan 1,5 metertafel van Holbox.

Kartonnen 1,5 metertafel

Displaymaker Holbox heeft een modulaire afstandtafel bedacht, waar iedereen op ten minste 1,5 meter afstand van elkaar staat of zit en die naar wens uit te breiden is. Een opstelling is naar wens uit te voeren voor 2, 3, 4 of 6 personen.

  • 26 mei 2020

De tafel is ontwikkeld voor de horeca door Kartonnenwinkel.nl. Dit onderdeel van de Holbox Groep is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van kartonnen displays. Uiteraard is de afstandtafel ook geschikt om te gebruiken op kantoor om aan te vergaderen.

Eigen bedrukking

Om een veilige afstand te bewaren tussen de bureauwerkzaamheden, zijn er verschillende typen tussenschotten die bedrukt kunnen worden met een eigen bedrukking. Bijkomend voordeel van deze tussenschotten is dat ze geluiddempend zijn.

Ergonomisch thuiswerken

Is er geen geschikte tafel voorhanden om thuis te werken, dan is een kartonnen bureau dat binnen enkele seconden is op te zetten een perfecte oplossing. Maar daarbij is het natuurlijk wel belangrijk om te denken aan de ergonomie. Er is dan ook een bureauverhoger ontwikkeld, zodat er thuis achter het bureau staand gewerkt kan worden.

Bekijk hier de volledige range producten.