Terug naar overzicht

Sign
promic jansen display showdown

Promic en Jansen Display zijn nu Showdown Displays Europe

Promic Display Systems (Nederweert, NL) en Jansen Display (Prestanov, CZ) zijn sinds deze week officieel te herkennen aan een nieuwe naam: Showdown Displays Europe.

  • 16 jun 2020

De twee bedrijven lieten eerder dit jaar weten hun krachten te gaan bundelen. Met als resultaat dat zij vanaf vandaag verdergaan als Showdown Displays Europe. De eerste stappen werden al gezet in 2018. In oktober van dat jaar nam Showdown Displays, een displayfabrikant op de Noord-Amerikaanse markt, het Tsjechische bedrijf Jansen Display over. Door een andere overname in mei 2019 werd ook Promic onderdeel van de Showdown Displays. Nadat de twee bedrijven aanvankelijk als onafhankelijke entiteiten functioneerden, werd al snel duidelijk dat Promic en Jansen Display samengevoegd elkaar enkel zouden versterken.

Showdown Displays USA

'Door deze samenwerking ontstaat een breder productaanbod, verbeterde lead-time, betere salestools en een nog betere kennis van de industrie. In combinatie met hetzelfde hoge kwaliteitsniveau en service. Ons Europese bedrijf zet vandaag een enorme stap,' vertelt John Bruellman, ceo van Showdown Displays USA. 'Europa blijft een belangrijk focuspunt voor onze plannen. We zijn erg enthousiast over welke voordelen deze integratie biedt voor onze klanten.'

Jansen Display en Promic

'De afgelopen maanden hebben we allemaal hard gewerkt om deze officiële lancering te realiseren,' vertelt Vít Zajíček, president van Showdown Displays Europe. "Hoewel Jansen Display en Promic tot nu toe als twee aparte bedrijven bestonden, passen ze op een hele natuurlijke manier bij elkaar. De vriendelijke maar hardwerkende cultuur binnen beide bedrijven heeft gezorgd voor een voorspoedige samenwerking. Dat betekent dat we vanaf nu vol vertrouwen verder gaan als Showdown Displays Europe.' Zowel Promic als Jansen Display hebben in Europa een sterke reputatie als leverancier van hoogwaardige displays en bebordingssystemen. Met het samengaan van deze twee bedrijven wordt Showdown Displays Europe de grootste leverancier en fabrikant van promotieborden, displaysystemen en POS-materialen.

Displaysystemen en print

'De servicegerichte teams streven naar een intuïtieve, persoonlijke en transparante klantervaring,' aldus Showdown. 'Door de productportfolio's van Promic en Jansen Display te combineren, breidt Showdown Displays Europe haar productassortiment aanzienlijk uit. Zowel productproductie als printfaciliteiten behoren nu tot de mogelijkheden. Met als ultieme doel om resellers de best mogelijke ervaring te bieden.'

Productielocatie in Tsjechië

Met onze productielocatie in Tsjechië realiseren we onze eigen productie met een veel breder aanbod,' vervolgt Zajíček. 'Innovatie en ontwikkeling krijgen in de toekomst nog meer aandacht en we zijn in staat om nieuwe displayoplossingen aan te bieden. Ook kunnen we beter inspelen op de vraag van de markt naar oplossingen op maat. Resellers kunnen nu bij ons terecht voor all-in, kant-en-klare displayproducten. En we zijn meer dan bereid om hen te laten zien hoe ze aanzienlijk kunnen profiteren van alle nieuwe mogelijkheden.'