Terug naar overzicht

Creatie
logo PDF

10 Dingen die je niet moet doen met een PDF

Hoewel zowel vormgevers als drukkers op een vrijwel dagelijkse basis met PDF’s werken, zijn er nog steeds dingen die ze niet zouden moeten doen. De Ghent Workgroup houdt er op dinsdag 23 juni een webinar over.

  • 19 jun 2020

De Ghent Workgroup (GWG) is de organisatie die de PDF-standaard ontwikkelt en bewaakt. Omdat zij in de dagelijkse praktijk nog vaak dingen zien die fout gedaan worden, of waarvoor betere alternatieven zijn, houden zij het webinar 10 things you do with PDF, but shouldn’t. Daarin presenteren zij tien valkuilen bij het werken met PDF. Voor ieder van die valkuilen laten zij zien waarom dat gebeurt, wat de risico’s zijn en welke betere manieren er zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere colour management, transparantie en fontperikelen. En uiteraard is er ruimte om eigen vragen te stellen.

Inschrijven voor het webinar.