Terug naar overzicht

Sign
Openingsscherm Fespa Belgium voor Fespa on Tour

Fespa België gaat on tour

Omdat ook in België bijeenkomsten in grote groepen niet zijn toegestaan, komt de organisatie voor signbedrijven Fespa Belgium met een alternatief: Fespa on tour. Zeven bijeenkomsten in zeven verschillende gewesten om kleinschalig te netwerken.

  • 2 jul 2020

Uit het persbericht
Iedereen in België (Vlaanderen, Brussel en Wallonië) met een passie/interesse voor digitale print en visuele communicatie kan deelnemen aan onze Fespa On Tour events. Van beletteraar, textielprinter tot grafisch ontwerper… iedereen is welkom.
Met Fespa On Tour organiseren we in verschillende Belgische steden een leuke samenkomst. We combineren een boeiende tour in de betreffende stad, met nadien een hapje en een drankje, waarbij u kennis kan maken met collega’s uit de regio en elkaar kan inspireren met tal van nieuwe ideeën.

Klik hier voor alle plaatsen en data en om u in te schrijven.