Inloggen

Ojee, ook drukpersenbouwer Manroland schrapt drupa

15 juli 2020

Manroland Sheetfed meldt dat het, net als eerder al Bobst, Heidelberg en Xerox, afziet van deelname aan drupa 2021. Rafael Penuela-Torres, directeur van de vellenpersenbouwer vindt meedoen niet logisch gedurende de corona-pandemie.

De Duitse vellenpersenbouwer, dat eigendom is van het Britse Langley Holdings, besloot deze week geen vierkante meters te huren in de Messe Düsseldorf voor deelname aan de enorme vierjaarlijkse beurs voor de grafimedia-industrie. De drupa staat, na eerder al verschoven te zijn van 2020 naar 2021, gepland voor 20 tot en met 30 april.

Demo's van de Evolution drukpersen

Rafael Penuela-Torres, directeur van de vellenpersenbouwer zegt dat meedoen aan zo’n event niet logisch is gedurende de corona-pandemie. ‘Het is spijtig, want we zouden live demo’s hebben gehouden van onze recent gelanceerde Roland 900 Evolution en de nieuwe Roland 700 Evolution Elite. Maar het kan helaas niet, vanwege allerlei praktische zaken die samenhangen met de corona-pandemie. In plaats van deelname aan de beurs gaan we deze herfst live webinars organiseren.’