Inloggen

Nieuwe eigenaar SMG-groep én DrukwerkMax

16 juli 2020

In tijden van Corona en vergaande digitalisering heeft Schuttersmagazijn juist besloten om een stap verder te gaan in de ontwikkeling als grafische onderneming. Directeur Pieter Brundel heeft recent de aandelen van Schuttersmagazijn en de overige grafische bedrijven uit de SMG-groep van Wim van Rijswijk overgenomen.

Brundel gelooft dat drukwerk een onmisbare rol zal blijven spelen in de communicatie. Met de overname van DrukwerkMax B.V. in Duiven voegt Schuttersmagazijn een extra dimensie toe aan het totale aanbod. Brundel: ‘We streven naar een efficiënte, proces gestuurde productie met een hoge klantfocus en lokale persoonlijke aanwezigheid. Wij willen graag onze kennis en productiemogelijkheden op een eenvoudige manier ontsluiten voor onze afnemers en partners.'

Internetdrukkerij DrukwerkMax.nl

'Daar waar het kan hebben internetdrukkerijen zoals DrukwerkMax.nl een sterke toegevoegde waarde voor de klant. Wij zorgen met onze klant specifieke portals en directe koppelingen met onze online partners voor een optimaal orderproces. Het is belangrijk dat we blijven onthouden dat mensen zaken doen met mensen. Elkaar echt kennen en begrijpen en zo mee kunnen denken in het communicatieproces van onze klanten, daar ligt onze kracht.’

Zorgzaamheid zit in het DNA

Echtgenote Barbara gaat ook mee in het ondernemerschap en zal zich juist op het gebied van marketing en communicatie richten om zo de interactie tussen mensen in- en extern zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Barbara Brundel : ‘We zijn trots op onze kwaliteit en vakmanschap en natuurlijk gaan we voor een grote mate van efficiency, maar we willen ook zorgzaam zijn voor de wereld met aandacht voor milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat zit in ons eigen DNA, zowel zakelijk als privé.’

Welke bedrijven horen tot de SMG-groep?

Naast Schuttersmagazijn B.V. in Hasselt en DrukwerkMax B.V. in Duiven, heeft Schuttersmagazijn dochterondernemingen; Van Liere Media in Emmen, SMG Print in Vaassen en haar deelneming in Twigt Grafimedia in Moordrecht. Schuttersmagazijn heeft ook een strategische samenwerking met Media Centrum Rotterdam. Pieter Brundel: ‘We kunnen met de verschillende bedrijven heel veel zelf ontwerpen, produceren, afwerken en geheel verzorgen. Alle moderne offset- en digitale technieken hebben we in huis. Voor onze klant telt alleen dat we zijn verwachtingen kunnen waarmaken of beter nog, kunnen overtreffen. Wij begrijpen wat onze afnemer echt nodig heeft in zijn bedrijfsvoering en daarom vinden wij het belangrijk dat wij dichtbij onze klant staan en zijn taal spreken. Als Schuttersmagazijn blijven wij zoeken naar het verbreden van ons aanbod van producten om de communicatiestrategie van onze klanten te kunnen ondersteunen. Al deze producten en nog veel meer zijn uiteraard ook heel eenvoudig te bestellen via DrukwerkMax.nl.’