Terug naar overzicht

Premium artikel Print
heidelberg, printed electronics, elektronica, drukpersen,

Heidelberg zet vaart in gedrukte elektronica

Heidelberg investeert in de productie van gedrukte en organische elektronica. De productie begint op de site van Wiesloch-Walldorf bij de stad Heidelberg. Volgens de Duitse drukpersenbouwer gaat het om een marktpotentieel van een miljard euro.

  • 22 jul 2020

Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg) heeft een speciale business unit opgericht voor de industriële ontwikkeling, productie en verkoop van gedrukte en organische elektronica. Het bedrijf is begonnen met de productie op de Heidelberg-locatie in Wiesloch-Walldorf. De onderneming investeerde ongeveer vijf miljoen euro in een complete productielijn voor bedrukte sensoren.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!