Terug naar overzicht

Premium artikel Verpakken
bekertjes, vouwdozen, enveloppen, dortland, beem

Straks ook wereldberoemd om bekertjes en vouwdozen

Het Rotterdamse Dortland en Van Beem is wereldberoemd in heel Nederland als enveloppenfabrikant die alleen aan grafische bedrijven levert. Maar … de branche kan er nu ook terecht voor de productie van bekertjes en vouwdozen.

  • 5 aug 2020

‘We hebben er meteen twee van gekocht,’ zegt Ben Dortland, directeur-eigenaar van de 45 man tellende Rotterdamse enveloppenfabriek Dortland en Van Beem over de machine waarmee kartonnen bekertjes gemaakt worden. De ondernemer zet stevige stappen in het verbreden van het aanbod. ‘Er is veel vraag naar onze enveloppen en vorig jaar namen we nog Vlaar over. Maar in zijn algemeenheid zie je in de enveloppenmarkt een dalende trend. Vandaar dat we de verbreding zoeken.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!