Inloggen

Sign & Print Expo verschoven naar juni

24 augustus 2020

Sign & Print Expo 2021 heeft bekendgemaakt dat het event, oorspronkelijk gepland in het voorjaar op 16, 17 en 18 maart 2021, verplaatst wordt naar 8, 9 en 10 juni 2021.

Hiermee zegt de organisatie gehoor te geven aan de vraag vanuit exposanten en bezoekers, die de beursplanning in het voorjaar van 2021 vol zagen lopen. Tegelijkertijd heerst er nog veel onzekerheid omtrent de ontwikkeling van de huidige pandemie. Door het event te verplaatsen naar juni 2021 wordt de kans groter geacht dat het event, met of zonder veiligheidsmaatregelen, doorgang kan vinden.

Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign

Rowdy van den Nieuwenhuizen, marketing manager Sign & Print Expo: ‘Nadat we in 2019 een succesvolle introductie hebben gehad van Sign & Print Expo, als opvolger van de voorheen Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign, hebben we het afgelopen voorjaar een zeer hectische periode gekend met het kleinschalige Sign & Print Festival. De persconferentie die op de laatste dag van Sign & Print Festival werd gehouden, is het begin geweest van een langdurige periode van onzekerheid in de beursplanningen. Drupa en FESPA zijn ten gevolge van corona opgeschort naar 2021, dit bracht voor onze exposanten een ongevraagde moeilijke situatie met zich mee.’