Inloggen

Drukrollenfabrikant Zecher zegt af voor drupa en ICE

27 augustus 2020

Vanwege de aanhoudende onzekerheid over de uitvoering van grote evenementen tijdens de pandemie heeft drukrollenfabrikant Zecher de strategische beslissing genomen om deelname aan alle beurzen in de eerste helft 2021 te annuleren. Dit betreft onder meer drupa 2021 en ICE Europe.

‘Op dit moment is het onmogelijk om te voorspellen hoe de Covid-19 situatie voor met name de reismogelijkheden voor onze klanten en partners zich zal ontwikkelen,’ zegt Thomas Reinking, salesmanager bij Zecher. ‘Dit speelt een cruciale rol voor ons, want de meerderheid van ons klanten en de verwachte beursbezoekers komen uit het buitenland. Om de hierboven genoemde redenen is er helaas geen alternatief voor de beslissing.' ICE Europe is een beurs waar innovaties op het gebied van rotatief verwerken van materialen als film, papier en textiel getoond worden. 

Flexodrukkers

'We werken momenteel aan andere concepten, zoals webinars om een ​​naadloze communicatie met onze klanten en andere geïnteresseerde partijen te organiseren, aldus de salesmanager van het bedrijf dat onder meer rollen produceert voor flexodrukkers.

Over Zecher

Zecher GmbH is een internationale fabrikant van verchroomde en keramische rasterwalsen. De onderneming produceert meer jaarlijks meer dan 12.000 gegraveerde aniloxrollen in de hoofdfabriek in de Duitse stad Paderborn.