Abonneren  Inloggen

Dit is geen mondmasker

14 september 2020

Humor, inhakend op het gebrek aan ‘anderhalve meter’ op het huwelijksfeest van minister Grapperhaus. 600 Tilburgers kregen bij een silent bingo geen mondmasker, maar een mooi geprint Grapperhaus-masker.

Tijdens een silent bingo werd er flink de draak gestoken met de minister van Justitie en Veiligheid Fred Grapperhaus, meldt Brabants Dagblad. Maskers van zijn gezicht werden uitgedeeld door de organisatie aan zo'n 600 Tilburgers die zijn naam zongen.

Horeca

Een grapje over Grapperhaus, moet kunnen, vinden ze in de Tilburgse horeca. De silent bingo die al wekenlang immens populair is op de Korte Heuvel, leek vorige maand bijna te sneuvelen door de coronaregels. De bingo was ‘te massaal’, oordeelde de gemeente. Niet veel later doken er foto’s op van minister Grapperhaus die op zijn bruiloft zelf de coronaregels aan zijn laars lapte.

Print

De silent bingo en de minister wisten het voorval te overleven. Grapperhaus door excuses aan te bieden, de bingo na het opstellen van een covid-plan. Volgens de organisatie van de bingo zit er achter het opduiken van Grapperhaus - er rolden zeshonderd maskers van de printer - niet echt een boodschap. ‘Een grapje, meer is het niet.’ 

Grapperhaus maskers zijn eenvoudig te bestellen, ook in andere vormen. Of dat rechtmatig kan, is aan de juristen.

Bekijk de video op bd.nl.