Terug naar overzicht

Sign
Aankondiging voor het Agfa 5D10 evenement

Agfa organiseert Studio 5D10

Van 6 tot en met 8 oktober zou Fespa in Madrid worden gehouden. Nu dat niet doorgaat, laat Agfa die dagen in het virtuele evenement Studio 5D10 zien wat de fabrikant eigenlijk op Fespa zou tonen.

  • 16 sep 2020

De naam Studio 5D10 verwijst naar Agfa’s standnummer op de Fespa-beurs, waar de Belgische printerbouwer niet alleen grootformaatprinters zou laten zien, maar ook speciale workflow automatiseringssoftware en GreenGuard Gold-gecertificeerde inkjetinkten aan bod. Die komen tijdens de dagelijkse uitzendingen van wee keer een uur uiteraard aan bod, ingebed in een presentatie over markt- en technologietrends in inkjetprinten.

Specifieke onderwerpen

Ieder van de uitzendingen bestaat uit een mix van expertgesprekken, gebruikerscases, achtergrondinformatie en vraag- en antwoordsessies. Elke uitzending behandelt een specifiek onderwerp, variërend van het printen en afwerken van golfkarton en groei en diversificatie bij offsetdrukkerijen met grootformaat inkjetprinten, tot op maat gemaakte speciale inkjetoplossingen voor sign & display en industriële toepassingen.

Programma en aanmelden

Op www.studio5D10.com is de complete lijst met geplande Studio 5D10-sessies te zien en registratie om een of meer sessies virtueel bij te wonen is daar ook mogelijk. Aan het eind van elke uitzenddag worden links naar de opnames beschikbaar gesteld.