Inloggen

‘Binnenkort weer een binder in Brabant’

5 oktober 2020
Premium

Benelux Boekbinders (voorheen Epping) in Woerden verhuist in januari naar het Brabantse Alphen. De onderneming is ingericht op niet-standaardwerk als de Schweizer bindwijze en het cahier- en singersteken.

Bedrijfsleider Alex Brok vindt een uurtje reizen voor zijn werk normaal, maar het komt hem ‘niet slecht’ uit dat de nieuwe locatie dicht bij zijn huidige woonplaats ligt. Op de vraag hoe dat is voor de rest van het personeel zegt hij dat niet iedereen optimistisch is over de verhuizing. Benelux Boekbinders is sinds begin 2020 de nieuwe naam van Epping boekbinders, voorheen een gevestigde naam in grafisch Nederland, en de entiteit Cahiersteek & Singersteek.Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!

Gratis registreren Abonneer direct