Inloggen

Durst koopt aandelen Vanguard Digital Printing

8 oktober 2020
Premium

Het Italiaanse Durst, fabrikant van digitale print- en productietechnologieën, versterkt zijn positie in de print- en signmarkt met de verwerving van een meerderheidsbelang in het Amerikaanse Vanguard Digital Printing Systems.

Vanguard Digital produceert met name vlakbedprintsystemen voor eindproducten als bewegwijzering, decoratie en verpakking. Het gaat hierbij om een stevig assortiment vlakbedprinters en een enkele roll to roll printer. Durst is actief in diverse digitale printsegmenten, zoals golfkarton, labels, keramiek en textiel. Juist het vlakbedsegment ontbrak nog.Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!

Gratis registreren Abonneer direct