Abonneren  Inloggen

Remmert Dekker wint European Carton Award

13 oktober 2020

Vouwkartonnagebedrijf Remmert Dekker Packaging heeft een European Carton Excellence Award gewonnen. Het gaat om een Platinum Award in de categorie virgin fibre food verpakking voor de beker voor snoeptomaatjes.

De winnende verpakking is een bijzondere beker voor snoeptomaatjes. Het alternatief voor plastic tomaten shakers in het snoepgroenteschap is ontwikkeld voor Den Berk Délice, dat zich wilde onderscheiden door geen plastic te gebruiken.

Herkenbaarheid

De zeshoekige vorm met schuin uitlopende vouwlijnen zorgt voor herkenbaarheid in de productgroep. Maar de verpakking biedt meer. Speelse vensteropeningen zorgen voor doorkijkjes en ventilatie. De vouwdeksel brengt gemak en is hersluitbaar. De bedrukking draagt bij aan een sterk merkverhaal en stopping power voor het schap.

Echte winnaar

Met de Platinum Award toont Remmert Dekker Packaging zich een echte winnaar, want vorig jaar viel de verpakkingsdrukker ook al in de prijzen bij de Pentawards en NL Packaging Awards.