Abonneren  Inloggen

Drupa preview opent op 27 oktober

20 oktober 2020

Het online platform drupa preview biedt vanaf volgende week exposanten en bezoekers van de grote grafische beurs in Düsseldorf een extra kanaal om in contact te komen met de sector, trending thema's te bespreken en productportfolio's voor te stellen.

Het nieuwe digitale platform drupa preview start de 27ste om 10.00 uur. De opening vindt plaats met een paneldiscussie tussen Sabine Geldermann, Project director print technologies bij drupa, Dr. Markus Heering, Managing director van VDMA, de Duitse werkgeversvereniging van machinebouwers en Dr. Christian Plenge, Executive director digital bij de Messe Düsseldorf. Zij presenteren het nieuwe platform en bespreken de huidige situatie in de branche. Na afloop presenteren bedrijven en sprekers belangrijke onderwerpen in live websessies.

Inzicht in drupa-agenda

Het digitale platform "drupa preview" biedt een preview van het volgende live drupa-beurs met de drie gebieden "Exhibition Space", "Conference Area" en "Networking Plaza". Exposanten zullen hun bedrijven en producten presenteren, sprekers zullen inzicht geven in de agenda van drupa en bezoekers en exposanten kunnen al communiceren en netwerken. Met dit nieuwe digitale aanbod zal drupa de industrie voorzien van continue uitwisseling en kennisoverdracht.

Infomatie over het online platform

Bezoek https://preview.drupa.com voor meer informatie over drupa-preview. 
Voor gratis registratie voor het platform en de live websessies: https://preview.drupa.com/en/Registration