Abonneren  Inloggen

Winnaars NL Packaging Awards 2020

13 november 2020

Onze collega’s van de titel VerpakkingsManagement organiseren jaarlijks de NL Packaging Awards. Op 12 november zijn de winnaars van deze competitie, met uiteraard een groot printgehalte, (digitaal) bekend gemaakt.

Wat ons als printliefhebbers opvalt, is de hoofdrol van print. Het merendeel van de genomineerden stuurde bedrukte verpakkingen in; van melkpakken, displays, vouwkartonnen doosjes, food- en non foodverpakkingen van karton en folie tot bedrukt blik.

Door de coronacrisis werden de winnaars niet bekend gemaakt op een groot NLPA-gala, zoals de afgelopen vier edities. Op 12 november werden de winnaars en runner-ups bekend gemaakt via de website packagingawards.nl. Op de site van VerpakkingsManagement zijn alle winnaars te vinden met een uitgebreide beschrijving.