Abonneren  Inloggen

Digitaal wint terrein bij verpakkingen

20 november 2020
Premium

Zowel de klantvraag als de positieve technische ontwikkelingen in kwaliteit en snelheid zorgen voor een toename van digitaal drukken in de verpakkingsindustrie. De eerste totale print- en converting-lijn voor verpakkingsproductie ontstaat binnen een paar jaar.

In de afgelopen twintig jaar heeft digitaal drukken van etiketten een stevige positie in de branche verworven. De helft van de machines heeft digitale drukcomponenten. Dit is niet verwonderlijk, omdat de voordelen van de digitale technologieën groot zijn. Bijvoorbeeld: het afdrukken van kleine oplagen tegen een haalbare prijs is nu realiteit (vergeleken met traditionele processen zoals flexo of offset).Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!

Gratis registreren Abonneer direct