Abonneren  Inloggen

FESPA Nederland presenteert virtuele beurs

26 november 2020

FESPA Nederland neemt het initiatief voor een nieuwe event formule: een digitale beurs met de beleving van een fysieke beurs. Dit nieuwe event over print en sign, FESPA Nederland End Of Year Virtual Fair, vindt plaats op 10 december.

Produceren en innoveren blijft van levensbelang om toekomstbestendig te blijven. Normaal ga je dan bijvoorbeeld naar de Vakdag Print&Sign. Mooie momenten waarop vakbroeders samen komen en informatie krijgen. De huidige leemte bracht FESPA op het idee om voor Nederland zelf een digitale versie van een netwerkbeurs te organiseren. De organisatie nodigt u uit om op 10 december 2020 deel te nemen aan de FESPA Nederland End Of Year Virtual Fair.

Live presentatie vanuit eigen locatie

Een vakbeurs heeft stands waar fabrikanten en leveranciers u willen informeren over hun producten en diensten. Voor deze digitale beurs vond de organisatie een vorm om dit ook te ervaren. Bijzonder is dat de standhouders live presenteren vanuit hun eigen locatie. Aan deze eerste editie van de beurs doen vijf leveranciers mee: Pixia, Agfa, MultiPress, Mehler Texnologies en Zünd Benelux. Daarbij is gekeken naar een diversiteit aan producten en diensten. Voor elk wat wils dus.

Zelf kiezen

De bezoeker kiest zelf kiezen wie hij/zij wil bezoeken. Tijdens het ‘standbezoek’ heeft u bovendien de mogelijkheid om rechtstreeks vragen te stellen, naar keuze per chat of in beeld. Door de groepen per sessie klein te houden zal er sprake zijn van echte ontmoetingen. Ieder standbezoek duurt 30 minuten, steeds gevolgd door een korte pauze. Naast de sessies op de ‘stands’ draait er ook een programma in de virtuele grote zaal, waar verschillende presentaties worden gegeven, Daarnaast kunt u meer te weten komen over FESPA Nederland en hun visie op de visuele communicatie industrie.

Vol is vol

Het evenement is toegankelijk voor iedereen uit de wereld van visuele communicatie. De toegang tot het event is gratis, maar niet onbeperkt. De officiële inschrijving start op 26 november 2020. Wees er snel bij, want ‘vol’ is in dit geval echt ‘vol’!
De aanmeld link is: https://event.bano.nl/fespa-inschrijvingen