Abonneren  Inloggen

Martijn van den Broek verkoopmanager Screen Benelux

10 december 2020

Inkjetprinter fabrikant Screen Europe onderschrijft zijn gestage groei in de Europese markt met de benoeming van Martijn van den Broek tot regional sales manager voor de Benelux en Taishi Motoshige tot marketing director Europe.

Screen is wereldwijd actief op het gebied van digitale printers voor onder andere etiketten en commercieel drukwerk en maakt in heel Europa een sterke groei door. Zo is in Duitsland de verkoop de afgelopen drie jaar verviervoudigd. Voortbordurend op dit succes ziet Screen Europe ook een krachtig groeipotentieel in andere regio’s, en met name ook in de Benelux-thuismarkt.

Digitale druktechnologie

Over de benoeming van Van den Broek zegt Bui Burke, senior VP sales: ‘Met zijn jarenlange ervaring in de digitale drukmarkt en zijn diepgaande kennis over onze innovatieve technologie is Martijn de juiste persoon om ons klantenbestand in België en Nederland verder uit te bouwen. Hij weet als geen ander wat ‘digitaal’ bedrijven kan brengen. Hij heeft een uitgebreid netwerk en weet hoe hij grafische bedrijven kan helpen om met digitale druktechnologie de uitdagingen waarvoor zij zich in de huidige markt gesteld zien op te lossen.’

Screens regional sales manager Martijn van den Broek: Sterk groeipotentieel in de Benelux.

High-speed inkjetprinters

Martijn van den Broek werkt al 20 jaar bij Screen Europe in verschillende functies binnen de internationale verkoop, het productmanagement en marketing. In zijn nieuwe rol als regional sales manager Benelux is hij verantwoordelijk voor de verkoop van zowel de Truepress Jet L350UV serie etikettenprinters als de Truepress Jet 520 high-speed inkjetprinters voor DM en commercieel drukwerk zoals brochures en boeken. De komende maanden neemt hij geleidelijk de rol over van area director Frans Kops, die eind maart na een mooie carrière bij Screen Europe met pensioen gaat. Martijn van den Broek zal in de Benelux tevens de verkoop ondersteunen van Screens nieuwe Truepress PAC 830F, een inkjetprinter voor de flexible packaging markt.

 

Taishi Motoshige is Screens nieuwe directeur marketing Europa

Solutions & Technology Center Amstelveen

Taishi Motoshige werkt sinds 2014 bij Screen. In 2019 verhuisde hij van het hoofdkantoor in Kyoto naar de Europese vestiging in Amstelveen, waar hij manager sales en operations coördinator werd. Naast zijn rol als marketing director is Taishi verantwoordelijk voor het Solutions & Technology Center in Amstelveen.  

‘Met zijn sterke marketingvaardigheden heeft Taishi een belangrijke bijdrage geleverd aan onze expansie in Europa. Hij zal onze marketingstrategie met energie en expertise aansturen in zijn nieuwe rol als marketing director,’ zegt Burke.