Abonneren  Inloggen

HappyPrinting en MC-Line bundelen krachten

16 december 2020

HappyPrinting en MC-Line bundelen de krachten door samen de Duitse webshop HappyPackaging op te starten. Via de nieuwe webshop zal het mogelijk zijn om je eigen labels en verpakkingen te ontwikkelen. 

HappyPrinting CEO Sven Rusticus over de samenwerking: "Het is onze missie om de eenvoudigste online label en verpakking service in Duitsland te zijn. Dit willen we realiseren door een online platform aan te bieden waarbij een hoge gebruiksvriendelijkheid centraal staat".

Ook labels en verpakkingen in kleine oplages

HappyPackaging producten worden geprint op een digitale printing press van HP Indigo. Hierdoor kunnen producten ook in kleine oplages worden opgeleverd.

3D voorvertoning

Om klanten te ondersteunen bij het ontwerp proces, biedt het platform standaard design templates. Met behulp van de online editor kunnen klanten deze templates aanpassen en met behulp van een 3D voorvertoning bekijken. Klanten die hun designs via software zoals Adobe InDesign hebben opgemaakt, kunnen dit via het systeem van HappyPackaging ook voorvertonen door middel van 3D visualisaties. 

"Trots op onze samenwerking"

Jean-Pierre Meijer, CTO van HappyPrinting: "We zijn trots op onze samenwerking met MC-Line, waarmee we de voordelen van online orders van labels en verpakkingen in Duitsland op de beste manier te introduceren."

Momenteel wordt er nog gewerkt aan de webshop en is het nog niet mogelijk om labels en verpakkingen te maken.