Abonneren  Inloggen

SIGN2COM verschuift opnieuw

18 december 2020

Na een jaar uitstel, kiest de organisatie, nu wegens overlapping met Fespa Amsterdam, nogmaals voor een andere datum: 19, 20 en 21 september.

Door de coronapandemie zag de organisatie van SIGN2COM zich genoodzaakt om dit voorjaar de 2-jaarlijkse vakbeurs een jaar uit te stellen naar 10 – 11 – 12 oktober 2021.

Vorige week werd bekendgemaakt dat Fespa Amsterdam eveneens wordt uitgesteld en zal plaatsvinden van 12 tot en met 15 oktober 2021, dit naar aanleiding van de aanhoudende onzekerheid omtrent corona-gerelateerde reisbeperkingen en quarantaineregelingen in Nederland. Buiten de wil van de organisatie om is er dus een overlap tussen beiden beurzen.

Als enige Belgische event in zijn soort biedt SIGN2COM iedere editie opnieuw een staalkaart van de wereld van visuele communicatie en signage. Daarom schuift de organisatie nogmaals met de beursdata en dit in het belang van de volledige sector in België. Het volledige opzet van de beurs blijft behouden, alle engagementen en randmanifestaties worden intáct neergezet – enkel de datum wijzigt naar september 2021, zijnde zondag 19, maandag 20 en dinsdag 21 september 2021, telkens van 10u00 tot 18u00 (op dinsdag tot 17u00).

De organisatie kijkt er naar uit om samen met alle exposanten en bezoekers een zeer succesvolle editie van SIGN2COM in september 2021 neer te zetten!