Abonneren  Inloggen

Marco van der Krogt algemeen directeur De Bink

22 december 2020

Van der Krogt werkt al twintig jaar bij de grafische onderneming. De laatste acht jaar als accountmanager en tevens lid van het managementteam.

'Ooit wordt deze tent van mij'

Over zijn benoeming zegt hij: ‘Ooit wordt deze tent van mij. Dat dacht ik toen ik als tiener mijn eerste werkdag had bij De Bink. En nu, ongeveer 20 jaar later, is mijn droom uitgekomen. Sinds vorige week ben ik officieel algemeen directeur van De Bink in Leiden. Een bedrijf dat ik in de afgelopen 20 jaar heb zien veranderen en groeien. Een bedrijf waar ik trots op ben. Een bedrijf waar we altijd als één team met elkaar samenwerken, samen slaan we ons overal doorheen. En als we dit samen blijven doen, ben ik ervan overtuigd dat we nog heel veel mooie jaren tegemoet gaan. Heel veel dank voor het vertrouwen van onze klanten, partners en bovenal mijn collega's!’